Snekker Asker

Er du på utkikk etter en snekker i Asker med lang erfaring? Profil Trebygg er en totalleverandør innen bygg og rehabilitering, og hjelper kunder med både store og små prosjekter.

Vi realiserer din boligdrøm i Asker og Bærum

Profil Trebygg har lenge ledet full prosjektering av byggeprosjekter med høy kvalitet i alle ledd. Ønsker du å et arkitekttegnet hus eller typehus i Asker og Bærum kan du være trygg på at vi tar hånd om deg og husdrømmen din fra start til slutt.

Ser du etter en dyktig entreprenør i Asker? Les mer her.

Dyktige fagfolk med lang erfaring

Hvis du skal bygge hus eller pusse opp boligen din kan det være lurt å involvere en profesjonell snekker for pålitelig snekkerarbeid. Gjennom å involvere fagpersoner i arbeidet kan du være sikker på at alt av tekniske krav blir møtt.

En totalentreprenør som ser muligheter

Fordelen med å velge Profil Trebygg er at du slipper å forholde deg til mange forskjellige leverandører. Vi tar oss av hele byggeprosessen.

Oppussing og rehabilitering

Vi har dyktige snekkere i Asker som utfører alt du ønsker innen oppussing og rehabilitering. Når du involverer en profesjonell snekker med fagbrev kan du være sikker på at jobben blir riktig utført.

Snekker Asker: vi finner løsningen sammen med deg

En enkel befaring gjøres av boligen din slik at vi kan hjelpe deg med å fastslå hva som bør utføres og hva som må til for at drømmeboligen skal gå i oppfyllelse.

Et skreddersydd hjem

De aller fleste ønsker å kunne tilpasse boligen i forhold til hvordan de ønsker å utnytte hverdagen. For å oppnå en bolig som er god og funksjonell for alle som bor sammen, så kan man ha behov for både nybygg og tilbygg til den boligen man har i dag.

Nybygg, tilbygg og påbygg

Hos Profil Trebygg får du alltid robuste og langsiktige løsninger, om det så er en splitter ny bolig eller et nytt tilbygg.

Med påbygg, tilbygg, kjeller eller underbygg menes utvidelser av bygget oppover, bortover eller nedover. Påbygg er en ny bygningsdel på huset, ofte av praktiske årsaker.

Vi utfører alt til ditt nybygg

Mange ønsker også å benytte snekker for å få bygget et nybygg som for eksempel et anneks på tomten sin.

Ved å overlate jobben med et nybygg, tilbygg eller et påbygg til en snekker, så kan man selv benytte tiden til andre ting enn å bekymre seg for bygging, og man kan heller glede seg til bygget er ferdig for å nyte resultatet.

En totalentreprenør til å stole på

Vi utfører selv tømrer-, snekker- og murerarbeid, i tillegg til mindre gravearbeider, kantstein, belegningsstein, støttemurer og anlegging av plen/beplanting.

Våre samarbeidsteam består av dyktige arkitekter, rørleggere og elektrikere i Asker. Uansett hva du ønsker å utføre av bygging og oppussing kan Profil Trebygg bistå deg med dette.

Ta kontakt i dag dersom du er ute etter et tømrerfirma, eller kompetente snekkere i Asker, eller ta en titt på de andre tjenestene vi tilbyr.

Våre tjenester

Vi tilbyr alle oppdrag du trenger bistand med:

Vi tilbyr:

Om Profil Trebygg

Profil Trebygg ble etablert i 2005 av tømrermester og byggmester Svein-Erik Knutsen, og kan i dag vise til svært gode referanser. .

Firmaet vårt har sentral godkjenning (UTF, KUT, SAM og SØK) og alle nødvendige forsikringer som dekker eventuelle skader på kundens eiendom og ansatte.

Profil Trebygg utfører oppdrag flere plasser, både i Røyken, Slemmestad og Drammen (tidligere Buskerud kommune), men også i Oslo, Asker, Bærum og Bærums verk, Heggedal og Sandvika. Les mer om Profil Trebygg her.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Vil du slå av en prat eller trenger noe mer informasjon?
Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat eller et godt tilbud, dersom du har planer om et nybygg eller tilbygg på eksisterende bygg.