Om Profil Trebygg

Historie

Profil Trebygg AS er et byggmester firma som ble etablert i 2005 av byggmester/takstmann Svein-Erik Knutsen. Profil Trebygg tar oppdrag i Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Sande, Holmestrand, Øvre Eiker, Kongsberg og Numedalen. 

Firmaet har sentral godkjenning (UTF, KUT, SAM og SØK).

Bedriften har i dag 9 fast ansatte med lang erfaring. Vi har byggmestere, murermestere og tømrere, og vi gjør alle typer tømrer og snekkerarbeid.

BESØKSADRESSE
Industriveien 16, 3300 Hokksund
Telefon: 31 28 28 70

POST / FAKTURAADRESSE
Industriveien 16, 3300, Hokksund

E-post: post@profil-trebygg.no
Org.nr.: 888 488 332

Om oss

Vi er total leverandør av hus, hytte, garasjer, tilbygg rehabilitering og mye mer. Våre ansatte utfører alle tømrer, snekker, flis og murerarbeid.

Vi utfører også mindre gravearbeider, kantstein, belegningsstein, støttemurer og anlegning av plen/beplanting.

Produksjonen foregår både som elementproduksjon eller som plassbygd. Vi har lang erfaring innen elementmontering.

Vi har lang erfaring i totalleveranse/entreprenør siden 1995.

Vi har nødvendige forsikringer som dekker skader på kundens eiendom og ansatte og setter vår ære i å overholde tid/levering og til avtalt pris.

Vi utfører full prosjektering og oppføring av eneboliger, rekkehus og hytter, skreddersydd etter dine ønsker og behov, samt restaurering av eldre eneboliger.

Dette inkluderer pristilbud og kontakt med alle underleverandører som f. eks graver, elektriker, rørlegger, blikkenslager, HIFI-leverandør osv. 

Når du skal bygge nytt eller restaurere, er det mange store valg og viktige detaljer som skal tas hensyn til. Tømrermester Svein-Erik sørger for overlegen oppfølging med konkrete forslag til gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har i tillegg lang erfaring med oppsett av smarthus og hytter.

VÅRE ANSATTE​

SVEIN-ERIK KNUTSEN

Byggmester / Takstmann / Daglig leder

MORTEN SVALESEN

Byggmester / Byggeleder

GRETHE SANNER

Administrasjon

ANTONI BIENIAS

Tømrer​

KRZYSZTOF BIENIAS

Tømrer​​

PAWEL BIENIAS

Tømrer

Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BKA Elektro AS er en installasjonsbedrift i Asker som tar på seg alt fra små til store oppdrag innen bolig installasjon, næring, elbil ladeanlegg, rehabilitering og smarthus. Vi ble stiftet i 2021 og vi har lang erfaring innen elektro installasjon.
hei@bkaelektro.no

Alt fra graving av en enkel grøft til uttak av tomter,fundamentering av mur og oppsetting av stablemur og planeringsarbeider for gårdsplasser med meget mer. gunnar@schie.as

Motek leverer verktøy, festemidler og tjenester til bygg, anlegg og industri. Merkevarene vi selger er ledende innenfor sine felter og vi produserer i tillegg produkter under eget varemerke.
Geir.Aage.Strom@motek.no

Brødrene Brandshaug AS Rørleggerbedrift har besøksadresse Skolebakken 14, 3470 Slemmestad
post@bbror.no

I snart 100 år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Og siden litt av sjela vår ligger igjen i hvert eneste kjøkken, har vi opplevd mye sammen: Nye lidenskaper og gode samtaler. Latterkrampe og enorme oppvasker. Tøffe dager og gode klemmer. Nådd små og store mål. Fiskeboller og frierier. Tusen takk for at vi får være din kjøkkenleverandør. STRAI KJØKKEN – Hverdagsmagi siden 1929.
gro@strai.no

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.