Entreprenør – Asker og Bærum

Din entreprenør i Asker og Bærum

Vil du bygge et moderne, tradisjonelt eller herskapelig hus? Profil Trebygg har husmodeller i alle typer stiler og størrelser, eller vi kan få tegnet noe bare for deg.

Vi er et veletablert byggmesterfirma i Asker. Totalentreprenør Profil Tre bygg AS ble etablert i 2005 av tømrer- og byggmester Svein-Erik Knutsen. Vi kan utføre de aller fleste oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering, og tar på seg jobber for deg som holder til i både Røyken, Drammen, Akershus, Buskerud, Oslo, Hvalstad og Asker.

Smarthus

Moderne hus burde romme smarte løsninger, høy komfort, nyskapende arkitektur og miljøvennlige valg.

Et smarthus er et hus med nye, smarte teknologiske løsninger som gjør hverdagen enklere, tryggere og mer komfortabel ved hjelp av sensorer, automatikk og app.

Et virkelig smart hus er bygget deg og dine behov og det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan kobles til systemet.

Smarthusteknologi – Hva og hvordan?

Smarthus er et begrep som kan inneholde mye forskjellig. Vi og våre samarbeidspartnere kan tilby et bredt spekter av muligheter, enten du skal bygge nytt hus eller hytte, eller ser etter rehabilitering av bygg.

Hensikten med et smarthus er nemlig å styre alt som skjer i boligen din fra ett sted. På denne måten blir hverdagen enklere, samtidig som sikkerheten bedres og strømregningen reduseres.  Dette er vårt ekspertiseområde, og vi kan hjelpe deg med å realisere drømmen om et smarthus som gjør hverandre enklere og bedre.

Les mer: Fem tips for å begynne å gjøre huset ditt smart.

Vi kan hjelpe deg med

Lys som styres via app på mobilen:

Du programmerer huset sånn som du vil, med for eksempel nattsenking av lys. Du kan «skru av» huset på det tidspunktet du har bestemt eller styre garasjeportene via app.

Energiløsninger:

Her finnes det mye å velge i og vi anbefaler at du kontakter oss slik at vi kan gi deg råd. Det er mulig å ha, blant annet, vannbåren varme hvor man kan bore etter jordvarme, luft til luft-, luft til vann-varmepumper og/eller solceller.

Innetemperatur:

Avanserte anlegg gjør det mulig å dele inn huset i klimasoner med forskjellig temperatur. Du kan stille inn anlegget ditt slik at temperaturen senker seg om natten eller når du er bortreist – med kun et tastetrykk.

Inneklima:

Her kan du styre alt fra automatisk nedsenking av markiser ved sterk sol til justering av ventilasjonen i huset.

Strøm:

En funksjon kan for eksempel være at strømmen i stikkontakt til komfyr, strykejern eller annet automatisk stenges når døren låses. Du kan også gjøre innstillinger som aktiveres når du gir systemet beskjed om at du er ute. Her kan du styre alt lys i huset fra ett kontrollpunkt.

Underholdning og kommunikasjon:

Du kan få lyd i alle rom og surround i TV-rom. Hele  familien kan koble til sin Spotify og spille forskjellig musikk i hvert rom. Det er også mulig å koble til eksterne enheter til systemet.

Sikkerhet:

Det er mulig å installere et nærmest ubegrenset antall alarmer i huset. Hvis en av disse går av får du beskjed på mobil, eller du kan ha direktekobling til en alarmsentral. De fleste systemer gjør det også mulig å stille inn på en bortefunksjon der lys, TV og annet utstyr slås av og på til ulike tider slik at huset virker bebodd.

Et bærekraftig valg

Smarthuset er et eksempel på hva som anses for å være en energieffektiv, miljøvennlig og bærekraftig løsning, da smarthuset ved hjelp av smartteknologi kan styre eksempelvis varmebruk, hvor hensikten er å redusere energiforbruket.

Hvorfor velge Profil Trebygg?

  • Vi har bred og variert kunnskap i tømrer-, snekker- og mureryrket.
  • Vi har fokus på kvalitet og gode kundeopplevelser.
  • Vi er punktlige, ryddige og leverer til avtalt tid og pristilbud.
  • Vi er fremoverlente og leverer godt håndverk.

Hvilke oppdrag utfører vi?

Våre prosjekt og tjenester er:

Vi gjør jobben for deg!

Profil Trebygg har lenge ledet full prosjektering av byggeprosjekter med høy kvalitet i alle ledd. Ønsker du å et arkitekttegnet hus eller typehus kan du være trygg på at vi tar hånd om deg og husdrømmen din fra start til slutt.

 

Entreprenør Asker: vi bygger din bolig

Vi hjelper deg på vei til drømmen om en arkitekttegnet bolig. Ønsker du en helt ny bolig? Et påbygg – for å skape plass til et nydelig gjesterom? Ombygging – for å gjøre boligen så god som ny?

Finn beste entreprenør i Bærum og Asker

Profil Trebygg har solid erfaring med oppføring av nybygg, bygging av tilbygg og ombygging som gjør en bolig om til et hjem du kan være stolt av.

Ta kontakt med oss i dag så finner vi en løsning som passer deg, uansett om det er bytte av parkett, nytt bad eller å bygge drømmehuset fra bunnen av.

Om Profil Trebygg

Å velge en entreprenør som er byggmester betyr ekstra sikkerhet for deg som kunde. Bedriften har sentral godkjenning (UTF, KUT, SAM og SØK) og alle andre nødvendige forsikringer som dekker eventuelle skader på kundens eiendom og ansatte.

Uforpliktende befaring

Vi har også svært høyt kompetente håndverkere innen betong- og tømrerarbeid. Dersom du har planer om et nybygg, tilbygg eller tilbygg på eksisterende bygg, samt tar våre entreprenører gjerne en uforpliktende prat eller befaring.

Har du spørsmål?

Vil du slå av en prat eller trenger noe mer informasjon? Ta kontakt med oss med Profil Trebygg – din lokale byggmester, tømrer og snekker.