Byggmester – Asker og Bærum

Byggmesteren for deg

Profil Trebygg er totalleverandør med lang erfaring og hjelper deg med alt av oppdrag gjennom hele byggeprosessen din.

Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Vi bygger både i Røyken, Slemmestad, Drammen, Oslo, Asker og Bærum.

Nybygg

Et nybygg lar deg velge helt selv hvordan du ønsker å bo. Våre fagfolk hjelper deg gjerne med prosessen med å bygge ny bolig – skreddersydd etter dine ønsker knyttet til fasade og funksjonalitet.

Prosjektering og oppføring

Profil Trebygg utfører full prosjektering og oppføring av alle byggeprosjekt vi står for. Vi setter opp alle typer nybygg, alt ifra små og store hus til hytter, garasjer og nye tilbygg.

Hos oss kan du være trygg på at oppføringen av bygget blir gjort på en fremragende og kompetent måte.

Entreprenørgaranti

Å kjøpe en bolig som er under oppføring kan virke litt overveldende, om ikke skummelt. Som kjøper forholder du deg til tegninger av det som skal bygges, og det endelige resultatet er enda et lite stykke unna.

Hvorfor trenger du det?

Som kjøper og forbruker har du derfor flere rettigheter. En av disse er at utbygger (entreprenør) må stille en entreprenørgaranti. Denne garantien skal gi våre kunder en sikkerhet før, underveis og etter byggeprosjekt og arbeid er gjennomført.

Entreprenørgaranti er et eget produkt for byggebransjen og er en kombinasjon av fullførelsesgaranti og reklamasjonstidsgaranti. Dette er en garanti du ikke har hvis du velger å gjøre byggeprosjektet uten en entreprenør.

Vi realiserer byggeprosjektet ditt

Vi sørger for alt fra planering av tomten din helt til du har et nøkkelferdig hus som du kan bære flatskjermen inn i.

Vi utfører alt som rollen totalentreprenør innebærer, både prosjektering og ansvar for og koordinering med anleggsarbeid, rørleggerarbeid og elektrikerarbeid.

Våre tjenester

Vi tilbyr de aller fleste oppdrag du skulle trenge bistand med:

Vi tilbyr:

 • Smarthus
 • Påbygg/tilbygg
 • Rehabilitering og oppussing
 • Bad/ Spa
 • Utemiljø og vinterhage
 • Garasjer
 • Gravetjenester
 • Grunnmur og støttemur
 • Støp / avretting gulv

Byggeprosessen:

I selve byggeprosjektet tar vi hånd om disse prosessene for deg:

 • Befaring
 • Skisser/ tegninger
 • Kostnadsberegninger
 • Søknader
 • Informasjon om støtteordninger
 • Gjennomføring

En stab av dyktige fagfolk med lang erfaring

Å velge entreprenør handler om å velge trygghet, kunnskap og kompetanse. Vi i Profil Trebygg har mange kontakter i bransjen som gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd i byggeprosjektet.

Din totalentreprenør – de beste byggmestere i Asker og Bærum

Profil Trebygg som totalentreprenør sikrer at alle deler av prosjektet utføres med av en byggmester med sentral godkjenning og blir tatt hånd om av dyktige fagfolk med lang erfaring.

Les mer: Viktige begreper i forbindelse med byggeprosjekter.

Om oss

Å velge en entreprenør som er byggmester betyr ekstra sikkerhet for deg som kunde. Profil Trebygg ble etablert i 2005 av bygg- og tømrermester Svein-Erik Knutsen.

Firmaet har sentral godkjenning (UTF, KUT, SAM og SØK) og alle nødvendige forsikringer som dekker eventuelle skader på kundens eiendom og ansatte.

Krav og rutiner

Profil Trebygg er en leverandør som stiller strenge krav til egne rutiner, samarbeidspartnere og leverandører. Vi er en byggmester som yter vårt beste. Vi lever opp til mesternavnet og setter vår ære i å overholde levering til avtalt tid og pris.

Byggmester Asker og Bærum: din lokale byggmester

Profil Trebygg holder til i Røyken, Slemmestad og Drammen (tidligere Buskerud kommune). Samt Oslo-området, Asker og Bærum.

Ser du etter en snekker i Asker? Les mer her.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål angående byggeprosessen, trenger rådgiving eller ønsker et tilbud? Ta kontakt, så finner vi en løsning som fungerer for deg.

Ta kontakt med oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat med Profil Trebygg i dag – din lokale byggmester – dersom du har tanker om å bygge et nybygg eller tilbygg på eksisterende bygg.

Du når oss på telefon, e-post eller via knappen under.