til top

Arkitekttegnet eller tilpasset ferdighus? Vi hjelper deg!

Bærer du på en boligdrøm, så kan vi hjelpe deg med å realisere den. Vi tilpasser hver bolig til ditt behov og vi setter funksjon i hovedfokus på både inne- og uteareal. Profil Trebygg kan levere arkitekttegnede hus eller Mesterhus typehus på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss. 

Hytter med smarte løsninger!

Bærer du på en hyttedrøm, så kan vi hjelpe deg med å realisere den. Vi tilpasser hver hytte til ditt behov og vi setter funksjon i hovedfokus på både inne- og uteareal. Profil Trebygg kan levere arkitekttegnede hytter eller Mesterhus typehytte på din egen tomt eller på tomt kjøpt hos oss. 

Tilbygg / Påbygg

Vi kan bistå deg når du har behov for et større og/eller mer funksjonelt og moderne hus, enten vi snakker påbygg, tilbygg eller en enklere oppgradering/modernisering.

Rehabilitering og oppussing

Vi kan utføre alle typer rehabilitering og oppussingsoppdrag, fra totalrenovering til mindre tiltak som gjør boligen din mer moderne og energieffektiv.

Bad/Spa

Vi skreddersyr bad og våtrom etter dine ønsker. Drømmer du om egen spa-avdeling? Vi har lang erfaring med å lage flotte bad!

Utemiljø og vinterhage

Utemiljøet er viktig og vi i Norge er opptatt av å få forlenge utesesongen så lenge som mulig. Vi opparbeider tomt etter dine ønsker, og sammen med skaper vi et utemiljø alle vil trives i.

Smarthus og lyd & bilde

Smarthus er et begrep som kan inneholde mye forskjellig. Vi eller våre samarbeidspartnere kan tilby et bredt spekter av muligheter, enten du skal bygge nytt hus eller hytte, eller rehabilitere. Dette kan være ting som gjøre hverdagen lettere for deg, gir deg en mer energieffektiv bolig eller øker komfort og trygghet.

Garasjer i hus

Ønsker du å gjøre om garasjen eller bygge en helt ny? Vi tar hele jobben fra A til Å!

Gravetjenester

Vi kan utføre mindre graveoppdrag, for eksempel drenering, uteomhusarealer, belegningsstein og kantstein.

 

Grunnmur og støttemur

Vi støper betonggulv og støtemur til alle formål. De fleste av våre leveranser er til eneboliger, rekkehus, hytter og garasje.

Støp/avretting gulv

Mobil pumpe og dyktige håndverkere gir et meget godt resultat.

Kommer for salgs

Moderne arkitekttegnet hus kommer for salg

 

Video